Hagerty - Tapijtshampoo 5*

De Tapijtshampoo 5* van Hagerty is een krachtige reiniger voor uw tapijt. Het is vezelsparend en fris geparfumeerd. Voor een oppervlakte van 30m2.

Gebruiksaanwijzing

1. Voorbehandelen van het tapijt

Maak met uw eigen stofzuiger het tapijt proper. Aanbevolen wordt hardnekkige vlekken en looppaden met Hagerty SOS reiniger te behandelen.

 

2. Machine klaarmaken voor gebruik

Maak de Hagerty machine gereed voor gebruik: koppel eerst de sproeislang aan en druk vervolgens de zuigslang op de machine. Sluit daarna het uiteinde van de zuig- en sproeislang aan op de meegeleverde stang. Als laatste plaatst u het vuilwateremmertje in de machine en drukt u het deksel stevig aan. De Hagerty machine is nu klaar voor gebruik.

 

3. Dosering van Hagerty 5* Tapijtshampoo

Lees voor de juiste dosering het etiket op de achterzijde van de fles. Verdun vervolgens de Hagerty vloeistof met handwarm water. Giet nu de verdunde vloeistof in de schoonwatertank van de machine.

 

4. Werking van de sproeihendel

Zodra de pomp is ingeschakeld (indrukken van beide druktoetsen), wordt bij het inknijpen van de sproeihendel de vloeistof uit de machine -via het vloermondstuk- op het tapijt gesproeid.

 

5. Schoonmaken van uw tapijt

Plaats het vloermondstuk ongeveer 1m naar voren en druk de sproeihendel in. De gesproeide vloeistof wordt vrijwel gelijktijdig weer opgezogen. Zorg ervoor dat het mondstuk licht tegen het tapijt blijft aangedrukt. Aan het einde van de baan laat u de hendel los zodat het sproeien stopt.

 

6. Beste resultaat behalen

Voor het behalen van het beste resultaat zuigt u de voorgaande baan direct nog tweemaal na ZONDER de sproeihendel in te knijpen. Hiermee zuigt u tot 80% van de vuile vloeistof uit het tapijt. Hierna begint u aan een nieuwe baan en herhaalt u de stappen 5 en 6 totdat u het volledige oppervlak gedaan heeft.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Gebruik KORTINGSCODE O&W7.5 voor -7.5% bij aankoop vanaf 150 euro Verbergen