Onderhoud vloeren

Min: €0 Max: €40

Onderhoud vloeren

Hoe kan ik mijn vloer onderhouden? Voor deze vraag bent u aan het juiste adres. Op deze site vindt u kuisproducten voor alle soorten vloeren. Om u een groot aanbod te bieden aan onderhoudsproducten werkt Oils&Waxes samen met Berdy, Ciranova en Hagerty.

Onderhoud houten - Ciranova

Ciranova is gespecialiseerd in afwerkings- en onderhoudsproducten voor houten vloeren. Hun producten beschermen houten vloeren zoals parket, verniste en geoliede ondergronden.

Onderhoud vloer - Berdy

Berdy reinigt al uw laminaat, PVC, LVT, vinyl, kurk, natuurstenen, keramische tegels, cementtegels, terrassen en voegen. Van producten voor een wekelijks onderhoud tot intensiefreinigers die de hardnekkigste vlekken doen verdwijnen.

Onderhoud textiel - Hagerty

Hagerty is gespecialiseerd in het schoonmaken van textiel zoals tapijten. Het reinigingstoestel van Hagerty is bij Oils & Waxes te huren voor 12,95 €/dag. De bijhorende producten zijn verkrijgbaar zowel online als in de fysieke winkel te Kuurne.

Bij elk product staat de nodige informatie. Klik op een subpagina om specifieker te zoeken. Bij vragen contacteer dan zonder aarzelen de winkel: [email protected] of +32 (0)56 320 695. Wij helpen u graag.


Omgeving

Wat wil je doen?

Onderhoud

Pagina 1 van 3
← Keer terug naar de backoffice    Gebruik KORTINGSCODE O&W10 voor -10% bij aankoop vanaf 150 euro Verbergen