Vernissen - Lakken

Fortico Ciranova

Fortico 1C

Fortico 1C is een excellente, PU parketlak, op waterbasis, voor parket en zwaar belaste houten vloeren. Het heeft een uitstekende chemische en mechanische bestendigheid. FORTICO 1C is extreem krasbestendig, glimt niet op, heeft anti-slip eigenschappen en is heel gemakkelijk toepasbaar zonder overlappingen of rolmerken.

 

Fortico 2C

Fortico 2C is een excellente, anti-scratch, PU 2 componenten-parketlak, op waterbasis, voor parket en zwaar belaste houten vloeren. Het heeft een uitstekende chemische en mechanische bestendigheid. Dankzij de ingebouwde revolutionaire anti-scratch technologie is Fortico 2C extreem krasbestendig en glimt niet op. Dit product heeft anti-slip eigenschappen en is heel gemakkelijk toepasbaar zonder overlappingen of rolmerken.

 

Fortico Sealer

Goed vullende, watergedragen één-component primer, voor rolapplicatie. Fortico Sealer wordt gebruikt als algemene grondlaag voor parket om verder af te werken met vernissen uit het FORTICO gamma. Fortico Sealer wordt aangeraden bij vloerverwarming, tropische houtsoorten en kurk.

 

Onderhoud Lak Ciranova

Hard Floor Cleaner

Dieptereiniger op waterbasis en ecologisch vriendelijk. Voor alle types verniste of gelakte houten vloeren. Speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van oude lagen polish.

 

Hard Floor Fresh

Watergedragen en ecologisch vriendelijk reinigingsmiddel voor alle types verniste houten vloeren. Voor het regelmatig onderhoud.

 

Hard Floor Polish

Watergedragen en ecologisch vriendelijk product die een beschermlaag geeft aan alle types verniste of gelakte houten vloeren. Beschikbaar in zijdeglans en mat.

 

Unicare X-matt

Universele bescherming voor alle matte ondergronden van Ciranova + laminaat & lvt. Voorkomt vroegtijdig slijtage aan het vloeroppervlak.

 

Parketlak UA Ciranova

Sneldrogende parketvernis, solventgedragen, met zeer hoge slijtvastheid. In 2 of 3 lagen af te werken. Beschikbaar in mat, satijn en glanzend. Mogelijkheid om een verharder aan toe te voegen.

 

Jachtlak Ciranova

Jachtlak heeft een zeer hoge glans, uitstekende water- en weersbestendigheid, een hoge krasvastheid en is zeer elastisch. Voor alle houtsoorten die aan zware weersomstandigheden worden blootgesteld en toch hun bescherming en glans moeten behouden.

← Keer terug naar de backoffice    Gebruik KORTINGSCODE O&W10 voor -10% bij aankoop vanaf 150 euro Verbergen