Fortico Ciranova

Min: €0 Max: €80

Fortico 1C

Fortico 1C is een excellente, PU parketlak, op waterbasis, voor parket en zwaar belaste houten vloeren. Het heeft een uitstekende chemische en mechanische bestendigheid. Fortico 1C is extreem krasbestendig, glimt niet op, heeft anti-slip eigenschappen en is heel gemakkelijk toepasbaar zonder overlappingen of rolmerken.

 

Fortico 2C

Fortico 2C is een excellente, anti-scratch, PU 2 componenten-parketlak, op waterbasis, voor parket en zwaar belaste houten vloeren. Het heeft een uitstekende chemische en mechanische bestendigheid. Dankzij de ingebouwde revolutionaire anti-scratch technologie is Fortico 2C extreem krasbestendig en glimt niet op. Dit product heeft anti-slip eigenschappen en is heel gemakkelijk toepasbaar zonder overlappingen of rolmerken.

 

Fortico Sealer

Goed vullende, watergedragen één-component primer, voor rolapplicatie. Fortico Sealer wordt gebruikt als algemene grondlaag voor parket om verder af te werken met vernissen uit het FORTICO gamma. Fortico Sealer wordt aangeraden bij vloerverwarming, tropische houtsoorten en kurk.


Omgeving

Wat wil je doen?

Afwerking

← Keer terug naar de backoffice    Gebruik KORTINGSCODE O&W7.5 voor -7.5% bij aankoop vanaf 150 euro Verbergen