Ciranova - Hardwaxoil Magic Extra White 8265 (Extra Wit)

Gemodificeerde parketolie met een uitstekende slijtvastheid. Goede vulling, natuurlijke kleur, zeer goede chemische en mechanische weerstand. Zeer mat en glimt niet op. 

  • Matte, naturelle afwerking die de natuurlijke uitstraling van het houtoppervlak behoudt.
  • Sneldrogend.
  • Uitstekende chemische bestendigheden.
 

Voorbereiding

Zorg ervoor dat alle oude afwerkingslagen volledig zijn verwijderd en dat de vloer vrij is van stof en andere vervuilingen. Kan gebruikt worden op geschuurd, geschaafd en geborsteld hout. Voor een intensievere aankleuring kan men het hout eerst voorbenatten.

 

Applicatie

Voor gebruik goed schudden en oproeren. Hardwaxoil Magic egaal aanbrengen met een boenmachine of met borstel. Laat de Hardwaxoil Magic inwerken en verwijder binnen enkele minuten de overtollige olie door deze in te poetsen met een pad of een doek tot het oppervlak handdroog aanvoelt.

  • Voor harde houtsoorten zoals eik zijn 2 lagen vereist.
  • Voor zachte houtsoorten kunnen meerdere lagen worden toegepast.
  • Voor exotische houtsoorten dient men de Hardwaxoil Magic vooraf te testen.

OPTIONEEL: een HARDER UA (5%) kan worden toegevoegd om de chemische en mechanische weerstand te verhogen. Voor industriële toepassingen (walsen, spuiten) moet de technische dienst van Ciranova® geraadpleegd worden.

 

Afwerking

Een gekleurde olie dient men nadien af te werken met een laag Hardwaxoil Magic (Satin) of met de Hardwaxoil Titan (roltoepassing).

 

Onderhoud

Voor regelmatig onderhoud raden we Parketzeep aan. Voor periodiek onderhoud gebruikt men Onderhoudsolie en bij zware vervuiling dient er eerst een Intensiefreiniger gebruikt te worden. Harwaxoil Magic is pas volledig uitgehard na +/- 7 dagen. Tijdens deze periode mag men de vloer niet met water of onderhoudsproducten behandelen.

 

 

Hier vindt u alle informatie over het product (gebruiksaanwijzingen, voorbehandeling, etc.): Technische fiche

Of bekijk de applicatie video:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Gebruik KORTINGSCODE O&W7.5 voor -7.5% bij aankoop vanaf 150 euro Verbergen